Toiduainete tehnoloogia, tase 4 (statsionaarne õpe) spetsialiseerumisega lihatoodete või piimatoodete tehnoloogiale

Toiduainete tehnoloogia, tase 4 (statsionaarne õpe) spetsialiseerumisega lihatoodete või piimatoodete tehnoloogiale

Dokumentide vastuvõtu periood: 02.05-12.08.2022

ÕppeliikÕppevormEeldus alustamiseksÕppeaeg
Kutsekeskhariduse esmaõppe 4. taseStatsionaarne, päevane õpePõhiharidus3. aastat

Toiduainete tehnoloogia kutsekeskharidusõpe 180 EKAP-it.

  • Kuidas valmib limonaad? Aga mõni teine jook?
  • Kuidas saab lihast lihakas sardell?
  • Kuidas suitsutada imemaitsvat suitsuangerjat?
  • Mida teha piimast - jäätist, jogurtit, kohupiima, juustu?
  • Mida teha aedviljade – marjadega,  kui neid juhtub olema rohkem, kui kohe ära süüa jõuad?

Tekkis huvi?

Avame uue õppekavaga õpperühma septembris 2019.a.

Õppida saab toiduainete tehnoloogiat. See on laiapõhjaline eriala, kus saab algteadmised liha-, kala-, piima-, jookide ja aedviljade tehnoloogiast. Teisel kursusel saab  nendest viiest valida kaks suunda, kus õpitakse põhjalikult valitud tehnoloogiaid (näiteks liha – piim, liha-jook jne).

Tule õppima, oskustega töötajat ootavad tööandjad nii suurtes tehastes, väiketootjad või hakkad ise ettevõtjaks!

 

Avaldatud 20.02.2019. Viimati muudetud 26.05.2022.