Prantsuse köögi nädal Olustveres 26. aprill - 3. mai

Loomise kuupäev 23.04.2019

Erinevate Prantsusmaa piirkondade toite valmistab chef de cuisinier Jean Louis Martin Burgundiast koos Olustvere TMK koka õpilastega.

Menüü Olustvere sööklas 26.-27 aprillil: 

täidetud ja üleküpsetatud pannkoogirull Picardie’st, sibulapirukas, Marengo kastmes vasikalihahautis roheliste hernestega, külmutatud nugat meega.

Menüü õpperestoranis 29.-30. aprillil:

Täidetud munad Mornay kastmes, traditsiooniline vasikalihahautis, küülikuterriin terasinepiga, pehme šokolaadikook inglise kastmega

Prantsuse gurmeeõhtusöök  Olustvere mõisas 3. mail kell 18.30
(menüü eraldi infolehel)

Viimati muudetud 23.04.2019.