Uudised

Prantsuse köögi nädal Olustveres 26. aprill - 3. mai 23. aprill Henn Koplikask


Erinevate Prantsusmaa piirkondade toite valmistab chef de cuisinier Jean Louis Martin Burgundiast koos Olustvere TMK koka õpilastega.

Menüü Olustvere sööklas 26.-27 aprillil: 

täidetud ja üleküpsetatud pannkoogirull Picardie’st, sibulapirukas, Marengo kastmes vasikalihahautis roheliste hernestega, külmutatud nugat meega.

Menüü õpperestoranis 29.-30. aprillil:

Täidetud munad Mornay kastmes, traditsiooniline vasikalihahautis, küülikuterriin terasinepiga, pehme šokolaadikook inglise kastmega

Prantsuse gurmeeõhtusöök  Olustvere mõisas 3. mail kell 18.30
(menüü eraldi infolehel)

Erinevate Prantsusmaa piirkondade toite valmistab chef de cuisinier Jean Louis Martin Burgundiast koos Olustvere TMK koka õpilastega.

Menüü Olustvere sööklas 26.-27 aprillil: 

täidetud ja üleküpsetatud pannkoogirull Picardie’st, sibulapirukas, Marengo kastmes vasikalihahautis roheliste hernestega, külmutatud nugat meega.

Menüü õpperestoranis 29.-30. aprillil:

Täidetud munad Mornay kastmes, traditsiooniline vasikalihahautis, küülikuterriin terasinepiga, pehme šokolaadikook inglise kastmega

Prantsuse gurmeeõhtusöök  Olustvere mõisas 3. mail kell 18.30
(menüü eraldi infolehel)