Tallinn FoodFest'il 2019 kohtus meie õppetööstuse juhataja Edgar Lepman OÜ Must Küüslauk esindajaga. Lühikese vestluse tagajärjel sündis idee väärindada seda huvitavat toodet Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis, sest meil on esindatud kõik toiduainetöötlemise valdkonnad (piim, jook, liha, pagar) ja toiduvalmistamine (kokk). Koostöö tulemuseks peaksime saavutama järgnevad eesmärgid:
-
väärindada erilist Eestimaist toodet
-
arendada koolioskusi tootearenduses
-
reklaamida kooli võimalusi
-
kaudselt ka reklaamida musta küüslauku, kui Eestimaist supertoodet
Tänaseks on valminud esimesed juustukerad musta küüslauguga. Nüüd peab ootama, juustude valmimine võtab aega kolm kuud.