Riikliku koolitustellimuse koolitus Toidutoote ja teenuste disain
Koolituse pikkus 56 tundi
Koolitus toimub: 5. detsember, 15. detsember 2022, 11. jaanuar, 25.-26. jaanuar, 20.-21. veebruar 2023
Koolituse läbinud õppija:
- kavandab ja planeerib toitlustusettevõtte turundustegevusi
- kasutab õiget ja ajakohast köögitehnikat ja tehnoloogiat
- arendab ja valmistab meekonnatööna uusi tooteid rakendades uusi tehnoloogiaid ja töövahendeid
- arendab menüüsid vastatavalt hetkeolukorrale arvestades tervislikkuse ja kohaliku toorainega
Koolitajad:
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreeridda SIIN
Koolitust toetavad Euroopa LIidu Sotsiaalfond ning Haridus ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Avaldatud 22.08.2022.
Viimati muudetud 20.09.2022.