Asukoht
Olustvere TMK õppetööstus
Riikliku koolitustellimuse koolitus Toidutoote turundus
Koolituse pikkus: 56 tundi
Koolitus toimub: 5.oktoober, 6.oktoober, 18.oktoober, 19.oktoober, 2.november, 3.november,15.november 2021
Koolituse läbinud õppija:
- kavandab ja planeerib toitlustusettevõtte turundustegevusi
- kasutab õiget ja ajakohast köögitehnikat ja tehnoloogiat
- arendab ja valmistab meekonnatööna uusi tooteid rakendades uusi tehnoloogiaid ja töövahendeid
- arendab menüüsid vastatavalt hetkeolukorrale arvestades tervislikkuse ja kohaliku toorainega
Koolitajad teemade kaupa:
5.okt. Menüüde õigekeel, disainimine, kujundamine - Kaiti Pirs Olustvere TMK kutseõpetaja
6.okt.Tervisliku toitumise tähtsus, tasakaalustatud toitumise põhimõtted, kohalik tooraine, kaasaegsed tehnoloogiad toitlustuses - Maire Vesingi Olustvere TMK kutseõpetaja
18.okt Seadmete ja töövahendite põhimõtted; Kaasaegsed tehnoloogiad toitlustuses Ander Listra AS Metos peakokk - koolitaja
19.okt. menüüde kohandamine erivajadustega klientidele, kaasamüügi arendamine Maire Vesingi
2.nov. Toitude ja jookide omavaheline sobivus Igor Sööt Eesti Sommeljeede Assotsiatsioon
3.ja 15.nov lektoritega läbirääkimised veel käivad
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitust toetavad Haridus- ja Teadusministeerium ning Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning see on õppijale tasuta
Avaldatud 09.07.2021.
Viimati muudetud 28.09.2021.