Asukoht
Olustvere TMK õppetööstus
Koolituse pikkus: 16 akadeemilist tundi
Koolitus toimub: 5 ja 6. veebruar 2021
Koolituse läbinud õppija:
- Tagab veiseliha nõuetekohase käitlemise ja hügieeni
- Leiab informatsiooni veiseliha nõuetekohase käitlemise kohta
- Loob seoseid veise algtöötlemise ja liha kvaliteedi vahel
- Oskab vältida toidu ristsaastumist
- Tunneb veisrümba kontitustamise skeeme
- Teostab lihaveise liha kulinaarset lõikust
- Valmistab lihaveise lihast tooteid
Koolitaja: Eve Klettenberg, Olustvere TMK lihateholoogia õpetaja
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolituse ajakava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitus on osalejatele TASUTA
Täienduskoolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames, rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Avaldatud 19.01.2021.
Viimati muudetud 19.01.2021.