PRIA PIP loomakasvatusprogrammi koolitus Lihaveise liha töötlemine

05. veebruar 2021 - 06. veebruar 2021

Asukoht Olustvere TMK õppetööstus

Koolituse pikkus: 16 akadeemilist tundi

Koolitus toimub: 5 ja 6. veebruar 2021

Koolituse läbinud õppija:

  • Tagab veiseliha nõuetekohase käitlemise ja hügieeni
  • Leiab informatsiooni veiseliha nõuetekohase käitlemise kohta
  • Loob seoseid veise algtöötlemise ja liha kvaliteedi vahel
  • Oskab vältida toidu ristsaastumist
  • Tunneb veisrümba kontitustamise skeeme
  • Teostab lihaveise liha kulinaarset lõikust
  • Valmistab lihaveise lihast tooteid

Koolitaja: Eve Klettenberg, Olustvere TMK lihateholoogia õpetaja

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolituse ajakava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Koolitus on osalejatele TASUTA

 

Täienduskoolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames, rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).

​​​​​​​
Vaata rohkem sündmusi
Avaldatud 19.01.2021. Viimati muudetud 19.01.2021.