Asukoht
Olustvere TMK õppeköök
Riiklik täienduskoolitus kursus: Pagari- ja kondiitritoodete valmistamine toitumisalaste iseärasustega klientidele
Koolitus on osalejale tasuta.
Koolituse kuupäevad: 7.oktoober, 8.oktoober, 21.oktoober, 22.oktoober ja 28.oktoober
Koolituse pikkus: 40 tundi
Koolituse läbinud õppija:
- Planeerib ja kohandab tavapärase retsepti järgi valmistatud pagari- ja kondiitritoote toitumisalaste iseärasustega klientidele sobivaks
- Valib sobivad toiduained vastavalt klientide toitumise iseärasustele
- Valmistab eritoitumist vajavatele klientidele sobilike valmistamisviisidega pagari- ja kondiitritooteid rakendades toidu-ja tööohutuse põhimõtteid
- Arvutab kohandatud retseptiga küpsetise toiteväärtuse ning hindab selle vastavust kliendi vajadustele juhendi alusel
Täpsema õppekava leiad SIIT:
Koolitajad: Urmas Jalakas ja Maire Vesingi
Registreeri koolitusele SIIN
Info:
e-post: koolitus@olustvere.edu.ee või telefonil 4374234
Avaldatud 21.08.2019.
Viimati muudetud 21.08.2019.