ESF VÕTI programmi koolitus: Piima väärindamine kasutades kaasaegseid seadmeid ja tööstusliine
Koolituse pikkus: 80 tundi
Koolitus toimub: kuupäev täpsustamisel
Koolituse läbinud õppija:
Teab piima töötlemise mõju säilitamisele ja toodete kvaliteedile
Oskab valmistada värskeid piimatooteid (või, koorekaramell) kasutades kaasaegseid tootmisliine ja seadmeid
Oskab valmistada värskeid, poolkõvasid ja kõvasid juustusid kasutades kaasaegseid tootmisliine ja seadmeid
Oskab valmistada fermenteeritud tooteid kasutades kaasaegseid tootmisliine ja seadmeid
Koolitajad:
Edgar Lepman - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli piimatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, õppetööstuse juhtaja.
Helis Teder - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli piimatööstuse meister, praktik Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses piimatooteid müügiks.
Koolitust toetavad EL Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT