ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

03. oktoober 2025 - 18. oktoober 2025

Aeg 00:00 - 23:59 HindOsalejale tasuta
Asukoht Olustvere

ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

Koolituse pikkus: 32 tundi

Koolitus toimub: 3.oktoober, 4.oktoober, 17.oktoober, 18.oktoober 2025

Koolituse läbinud õppija:

  • tükendab rümpa (siga) kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid ning kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid ning töövahendeid;
  • sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule
  • valmistab erinevaid vorste

Koolitajad:

Eve Klettenberg  - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks. 

Koolituse läbiviimist toetavad EL Sotsiaalfond ja Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 17.02.2025. Viimati muudetud 27.08.2025.