Aeg
00:00 - 23:59
HindOsalejale tasuta
Asukoht
Olustvere
ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid
Koolituse pikkus: 32 Tundi
Koolitus toimub: kuupäevad täpsustamisel
Koolituse läbinud õppija:
- tükendab rümpa (siga) kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid ning kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid ning töövahendeid;
- sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule
- valmistab erinevaid vorste
Koolitajad:
Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Koolituse läbiviimist toetavad EL Sotsiaalfond ja Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Avaldatud 17.02.2025.
Viimati muudetud 17.02.2025.