ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid
Koolituse pikkus: 32 tundi
Koolitus toimub: 3.oktoober, 4.oktoober, 17.oktoober, 18.oktoober 2025
Koolituse läbinud õppija:
- tükendab rümpa (siga) kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid ning kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid ning töövahendeid;
- sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule
- valmistab erinevaid vorste
Koolitajad:
Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Koolituse läbiviimist toetavad EL Sotsiaalfond ja Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN