ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid
Koolituse pikkus: 32 tundi
Koolitus toimub: 11.-12. ; 24.- 25. oktoober 2024
Koolituse läbinud õppija:
- tükendab rümpa (siga) kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid ning kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid ning töövahendeid;
- sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule
- valmistab erinevaid vorste
Koolitaja: Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Koolituse läbiviimist toetavad EL Sotsiaalfond ja´ning Hraidus- ja Teadusministeerium ning see on osalejale TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN