ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

17. juuni 2024 - 27. juuni 2024

HindOsalejale tasuta
Asukoht Olustvere

ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Suitsu- ja fermenteeritud vorstide valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

Koolituse pikkus: 32 tundi

Koolitus toimub: 17. ja 18.juuni ning 26. ja 27.juuni 2024

Koolituse läbinud õppija:

  • tükendab rümpa (siga) kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid ning kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid ning töövahendeid;
  • sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule 
  • valmistab erinevaid vorste

Koolitaja: Eve Klettenberg  - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks. 

Koolituse läbiviimist toetavad EL Sotsiaalfond ja´ning Hraidus- ja Teadusministeerium ning see on osalejale TASUTA

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 21.05.2024. Viimati muudetud 22.05.2024.