ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Sinkide ja kuivatud lihatoodete valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid
Koolituse pikkus: 32 tundi
Koolitus toimub: 11.-12. september; 26.-27. september 2024
Koolituse läbinud õppija:
- tükeldab rümpa (siga, kana- broiler, vutt), kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid, seadmeid ja töövahendeid;
- sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule
- valmistab erinevaid sinke ja kuivatatud liha
Koolitaja: Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Koolitus toimub Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine (programm VÕTI) raames ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN