ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Sinkide ja kuivatatud lihatoodete valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

26. august 2024 - 12. september 2024

HindOsalejale tasuta
Asukoht Olustvere

ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Sinkide ja kuivatud lihatoodete valmistamine kasutades kaasaegseid lihatöötlemisseadmeid

Koolituse pikkus: 32 tundi

Koolitus toimub: 26.-27.august ning 11 ja 12.september 2024

Koolituse läbinud õppija: 

  • tükeldab  rümpa (siga, kana- broiler, vutt), kasutades erinevaid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid, seadmeid ja töövahendeid;
  •  sorteerib liha vastavalt soovitud toodangule 
  •  valmistab erinevaid sinke ja kuivatatud liha

Koolitaja: Eve Klettenberg  - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks. 

Koolitus toimub Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine (programm VÕTI) raames ning see on osalejatele TASUTA

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 21.05.2024. Viimati muudetud 12.06.2024.