ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: lihaveise väärindamine kasutades kaasaegseid tööstusseadmeid
Koolituse pikkus: 60 tundi
Koolitus toimub: kuupäevad täpsustamisel
Koolituse läbinud õppija:
- oskab tükeldada veiserümpa, kasutades erinevaid kulinaarseid lihalõikusmeetodeid ning
asjakohaseid töövõtteid, seadmeid ja töövahendeid;
- oskab töödelda tapasaaduseid;
- oskab liha siirida ja sorteerida vastavalt soovitud toodangule
- oskab valmistada erinevaid lihavalmistisi ja pasteete ning küpsetatud lihatooteid.
Koolitajad:
Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik.
Koolitust toetavad EL Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT