HindOsalejale tasuta
Asukoht
Olustvere
ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Lihaveise väärindamine
Koolituse pikkus: 60 tundi
Koolitus toimub: 21.-22. oktoober; 8.-9.; 28.-29. november 2024
Koolituse läbinud õppija:
- tükeldab veiserümpa, kasutades erinevaid kulinaarseid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid, seadmeid ja töövahendeid;
- töötleb tapasaaduseid;
- siirib liha ja sorteerib vastavalt soovitud toodangule;
- valmistab erinevaid lihavalmistisi ja pasteete ning küpsetatud lihatooteid
Koolitaja: Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks
Koolitus toimub Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine (programm VÕTI) raames ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Registreeri SIIN
Avaldatud 21.05.2024.
Viimati muudetud 23.09.2024.