ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Lihaveise väärindamine

21. oktoober 2024 - 29. november 2024

HindOsalejale tasuta
Asukoht Olustvere

ESF VÕTI programmi koolitus: Lihameistri koolitussari: Lihaveise väärindamine

Koolituse pikkus: 60 tundi

Koolitus toimub: 21.-22. oktoober; 8.-9.; 28.-29. november  2024

Koolituse läbinud õppija:

  • tükeldab veiserümpa, kasutades erinevaid kulinaarseid lihalõikusmeetodeid ning asjakohaseid töövõtteid, seadmeid ja töövahendeid;
  • töötleb tapasaaduseid;
  • siirib liha ja sorteerib vastavalt soovitud toodangule;
  • valmistab erinevaid lihavalmistisi ja pasteete ning küpsetatud lihatooteid

Koolitaja:  Eve Klettenberg  - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks

Koolitus toimub Täiskasvanuhariduse arendamine ja mitteformaalsete õppimisvõimaluste pakkumine (programm VÕTI) raames ning see on osalejatele TASUTA

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Registreeri SIIN

 

 

Vaata rohkem koolitusi
Avaldatud 21.05.2024. Viimati muudetud 23.09.2024.