ESF VÕTI programmi koolitus: Koolitus kalatöötlemisega tegelevatele tootjatele kasutades kaasaegseid seadmeid
Koolituse pikkus: 48 tundi
Koolitus toimub: kuupäevad täpsustamisel
Koolituse läbinud õppija:
- teab ja tunneb kohalikku st. eesti päritolu kala ja mereande
- väärindab tooraine arvestades toiduohutuse ja toiduhügieeni nõuetega
- valmistab jätkusuutlikul viisil kalatoite ja tooteid
Koolitajad:
Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Kaiti Pirs – Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli koka eriala kutseõpetaja, praktik
Koolitust toetavad EL Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT