ESF ÕÜF programmi koolitus: Kestlik kala kohalikul toidulaual
Koolituse pikkus: 48 tundi
Koolitus toimub: kuupäevad täpsustuvad
Koolituse läbinud õppija:
- teab ja tunneb kohalikku st. eesti päritolu kala ja mereande
- väärindab tooraine arvestades toiduohutuse ja toiduhügieeni nõuetega
- valmistab jätkusuutlikul viisil kalatoite ja tooteid
Koolitajad:
Eve Klettenberg - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia kutseõpetaja, praktik. Toodab igapäevaselt koolile kuuluvas õppetööstuses lihatooteid müügiks.
Kaiti Pirs – Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli koka õpetaja, praktik
Koolitust toetavad EL Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium ning see on osalejatele TASUTA.
Koolitusel saavad osaleda Ida-Virumaa ettevõtjad ja elanikud. Vabade kohtade olemas olul teiste Eesti piirkondade ettevõtjad
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT