Liigu edasi põhisisu juurde
Vilistlased
e-Post
Moodle
Tahvel
EKIS
RTIP
e-Pood
EST
ENG
Vastuvõtt SAISis
Uudised
Virtuaaltuur
Galerii
YouTube
Instagram
AVALEHT
Vastuvõtt
Vastuvõtt
Vastuvõtt 2020/2021
Vastuvõtu kord
Erialad
Statsionaarne õpe
Mittestatsionaarne õpe
Töökohapõhine õpe
Tule õpilasvarjuks!
Õppetöö
Õppetöö
Tunniplaan
Sessioonõppe aasta tunniplaanid
Tundide ajakava
Konsultatsioonide ajakava
VÕTA
Õppekavade rakenduskavad
Õppetöö ajaline jaotus (päevaõpe 2020-2021)
Õppetöö ajaline jaotus (sessioonõpe 2020-2021)
Õpilaste sisekorraeeskiri
Õppekorralduseeskiri
Õpilastööde vormistamine
Praktikate korraldus
Toetused
Autokool
TAHVEL (Kasutusjuhendid)
Koolielu
Koolielu
Kodukord
Majutus
Toitlustamine
Koolitoit nädala menüü
Raamatukogu
Huvitegevused
Sportimisvõimalused
Nõustamine
Koolibuss
Perearsti vastuvõtt
Täiendusõpe
Täiendusõpe
Täiendusõppe koolitused
Täiendusõppe kalender
E-kursused ja -materjalid
Toimunud PRIA PIP koolitused ja materjalid
Projektid
Koolist
Koolist
Koolist
Põhiväärtused
Põhimäärus
Arengukava
Nõunike kogu
Kooli nõukogu
Õpilasesindus
Õppetalu
Isikuandmete töötlemine
Korruptsiooniennetus
Järelvalve
Vilistlased
Näitused
Galerii
Olustvere TMK erialade kondiitrid, joogi- ja lihatehnoloogid lõpuaktus (12.03.2020)
Vaata galeriid
Dokumendid
Kontakt
Menüü
EST
Eesti
English
Vastuvõtt
Vastuvõtt 2020/2021
Vastuvõtu kord
Erialad
Statsionaarne õpe
Mittestatsionaarne õpe
Töökohapõhine õpe
Tule õpilasvarjuks!
Õppetöö
Tunniplaan
Sessioonõppe aasta tunniplaanid
Tundide ajakava
Konsultatsioonide ajakava
VÕTA
Õppekavade rakenduskavad
Õppetöö ajaline jaotus (päevaõpe 2020-2021)
Õppetöö ajaline jaotus (sessioonõpe 2020-2021)
Õpilaste sisekorraeeskiri
Õppekorralduseeskiri
Õpilastööde vormistamine
Praktikate korraldus
Toetused
Autokool
TAHVEL (Kasutusjuhendid)
Koolielu
Kodukord
Majutus
Toitlustamine
Koolitoit nädala menüü
Raamatukogu
Huvitegevused
Sportimisvõimalused
Nõustamine
Koolibuss
Perearsti vastuvõtt
Täiendusõpe
Täiendusõppe koolitused
Täiendusõppe kalender
E-kursused ja -materjalid
Toimunud PRIA PIP koolitused ja materjalid
Projektid
Koolist
Koolist
Põhiväärtused
Põhimäärus
Arengukava
Nõunike kogu
Kooli nõukogu
Õpilasesindus
Õppetalu
Isikuandmete töötlemine
Korruptsiooniennetus
Järelvalve
Vilistlased
Näitused
Galerii
Dokumendid
Kontakt
Välislingid
Vilistlased
e-Post
Moodle
Tahvel
EKIS
RTIP
e-Pood
Facebook
Uudised
Goût de France
13. märts
Helme Uusen
Viimati muudetud: 20.01.2020
Veel uudiseid
Põllumajanduse eriala 100.lend peagi lõpetamas
22. jaanuar
Helme Uusen
Burgerieine võistlus- integreeritud õppeained inglise keel ja toiduvalmistamine
22. jaanuar
Helme Uusen
Maaturismi õpilased kuulasid mulgi keelt ja kogesid mulgi meelt
22. jaanuar
Helme Uusen
PRIA PIP loomakasvatusprogrammi koolitus Lihaveise liha töötlemine algab 5.veebruaril
19. jaanuar
Marika Shadeiko
PRIA PIP loomakasvatusprogrammi koolitus Veiseliha esmane käitlemine 19.veebruaril
19. jaanuar
Marika Shadeiko
Töötukassa toel DIGIPÄDEVAKS koostöös Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooliga!
18. jaanuar
Marika Shadeiko
Kõik uudised