Õppekava koostamise aluseks on vanemkokk (tase 5) kutsestandard
Ettevõtlust, toitlustusettevõtte köögitöö planeerimist ja korraldamist, toidutoodete ja toitlustusteenuse disaini, toitlustusettevõtte klienditeeninduse korraldust, toitlustusettevõtte juhtimist ja personalitööd
Praktika sooritatakse põhiõpingute moodulite ühe osana.
Põhiõpingutest moodustab praktika 23 EKAPit
Helme Uusen / Õppeosakonna sekretär
Malle Peterson / Toitlustuse valdkonna koordinaator
Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
---|---|---|---|
Kutseõppe jätkuõpe 5. tase | Mittestatsionaarne õpe | õpingute alustamiseks nõutud keskharidus ja kokk 4. kvalifikatsioonitaseme kutse või vastavate kompetentside olemasolu ja vähemalt kahe aastane erialane töökogemus, sh meeskonna juhtimise kogemus | 1. aasta |
Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
---|---|---|---|
Õppeliik | Õppevorm | Eeldus alustamiseks | Õppeaeg |
---|---|---|---|