News

Koostöö firmaga Must Küüslauk OÜ 09. March Helme Uusen


Tallinn FoodFest'il 2019 kohtus meie õppetööstuse juhataja Edgar Lepman  OÜ Must Küüslauk esindajaga. Lühikese vestluse tagajärjel sündis idee väärindada seda huvitavat toodet Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis, sest meil on esindatud kõik toiduainetöötlemise valdkonnad (piim, jook, liha, pagar) ja toiduvalmistamine (kokk). Koostöö tulemuseks peaksime saavutama järgnevad eesmärgid: 

  • väärindada erilist Eestimaist toodet 

  • arendada koolioskusi tootearenduses

  • reklaamida kooli võimalusi

  • kaudselt ka reklaamida musta küüslauku, kui Eestimaist supertoodet

Tänaseks on valminud esimesed juustukerad musta küüslauguga. Nüüd peab ootama, juustude valmimine võtab aega kolm kuud.

Tallinn FoodFest'il 2019 kohtus meie õppetööstuse juhataja Edgar Lepman  OÜ Must Küüslauk esindajaga. Lühikese vestluse tagajärjel sündis idee väärindada seda huvitavat toodet Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis, sest meil on esindatud kõik toiduainetöötlemise valdkonnad (piim, jook, liha, pagar) ja toiduvalmistamine (kokk). Koostöö tulemuseks peaksime saavutama järgnevad eesmärgid: 

  • väärindada erilist Eestimaist toodet 

  • arendada koolioskusi tootearenduses

  • reklaamida kooli võimalusi

  • kaudselt ka reklaamida musta küüslauku, kui Eestimaist supertoodet

Tänaseks on valminud esimesed juustukerad musta küüslauguga. Nüüd peab ootama, juustude valmimine võtab aega kolm kuud.