Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kaasaegsete lihatöötlemisseadmete praktiline koolitus kasutades digitehnoloogiat
Koolituse pikkus: 30 tundi
Koolitus toimub: 29.september, 30.september, 20.oktoober ja 21.oktoober 2023
Koolituse eesmärk on võimaldada õppijal:
- omandada teadmised digitaalse juhtimisega lihatöötlemisseadmete programmide kasutamises (nt funktsioonide seadistamine, juhtimine)
- omandada teadmised lihatöötlemisseadmete kasutamises
- andmehalduses ja sellega seonduvatest tegevustest
- omandada teadmised lihatoodete tootmise protsessidest, rakendada neid erinevate toiduainete valmistamisel ning siduda tootmisprotsess andmehalduse ja töötlemisega
Õpingud läbinud õppija:
- mõistab andmetöötluse tähtsust toiduainete töötlemise protsessis
- kasutab toiduainete valmistamiseks andmetöötlusprogrammi MS Excel
- analüüsib valminud toodet ning võrdleb seda algandmetega kasutades selleks andmetöötlusprogrammi MS Excel
- mõistab toiduainete töötlemise aspekte tulenevalt toiduohutuse ja –hügieeni seisukohalt
- kasutab digivahendeit toiduainetöötlemise protsessis (andmete sisestamine, etiketi koostamine, etiketi kujundamine, kohustuslik info etiketil)
Koolitajad:
Eve Klettenberg - lihatoodete tehnoloog, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia erialaõpetaja, praktik
Alar Ani - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoli, haridustehnoloog
Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium oma vahenditest ning koolitus on osalejatele TASUTA