Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kaasaegsete lihatöötlemisseadmete praktiline koolitus kasutades digitehnoloogiat

29. September 2023 - 21. October 2023

Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kaasaegsete lihatöötlemisseadmete praktiline koolitus kasutades digitehnoloogiat

Koolituse pikkus: 30 tundi

Koolitus toimub: 29.september, 30.september, 20.oktoober ja 21.oktoober 2023

Koolituse eesmärk on võimaldada õppijal:

  • omandada teadmised digitaalse juhtimisega lihatöötlemisseadmete programmide kasutamises (nt funktsioonide seadistamine, juhtimine)
  • omandada teadmised lihatöötlemisseadmete kasutamises
  • andmehalduses ja sellega seonduvatest tegevustest
  • omandada teadmised lihatoodete tootmise protsessidest, rakendada neid erinevate toiduainete valmistamisel ning siduda tootmisprotsess andmehalduse ja töötlemisega

Õpingud läbinud õppija:

  • mõistab andmetöötluse tähtsust toiduainete töötlemise protsessis
  • kasutab toiduainete valmistamiseks andmetöötlusprogrammi MS Excel
  • analüüsib valminud toodet ning võrdleb seda algandmetega kasutades selleks andmetöötlusprogrammi MS Excel
  • mõistab toiduainete töötlemise aspekte tulenevalt toiduohutuse ja –hügieeni seisukohalt
  • kasutab digivahendeit toiduainetöötlemise protsessis (andmete sisestamine, etiketi koostamine, etiketi kujundamine, kohustuslik info etiketil)

Koolitajad:

Eve Klettenberg - lihatoodete tehnoloog, Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli lihatoodete tehnoloogia erialaõpetaja, praktik

Alar Ani - Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoli, haridustehnoloog

Koolituse täpsema õppekava leiad SIIT

Koolitusele saad registreerida SIIN

Koolitust toetavad Euroopa Liidu Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium oma vahenditest ning koolitus on osalejatele TASUTA

Look more events
Published 08.05.2023. Last changed 01.09.2023.