News

Eesti Peakokkade Ühenduse ja Kalanduse teabekeskuse ühisprojekt 25. September Henn Koplikask


Eesti Peakokkade Ühendus koostöös Kalanduse teabekeskusega  korraldab 23.-27. septemberil ühisprojekti, mille raames saavad kutsekoolide koka eriala õpilased koos peakokaga valmistada kalaroogasid.

Olustvere õppeköögis koolitab 25. septembril restorani Ö peakokk Martin Meikas ja restorani Kaks kokka Sous chef Oskar Raudsep. ​

Peakokkade juhendamisel valmistavad köögis angerjatoite K3 ja Ksess1 õppijad​.

Koolipere on oodatud kell 12.30 õppekööki, et maitsta pearooga angerjast!​

 

Eesti Peakokkade Ühendus koostöös Kalanduse teabekeskusega  korraldab 23.-27. septemberil ühisprojekti, mille raames saavad kutsekoolide koka eriala õpilased koos peakokaga valmistada kalaroogasid.

Olustvere õppeköögis koolitab 25. septembril restorani Ö peakokk Martin Meikas ja restorani Kaks kokka Sous chef Oskar Raudsep. ​

Peakokkade juhendamisel valmistavad köögis angerjatoite K3 ja Ksess1 õppijad​.

Koolipere on oodatud kell 12.30 õppekööki, et maitsta pearooga angerjast!​