Location
Olustvere TMK õppeköök
Riikliku koolitustellimuse koolitus: Kokkade lihakool: kala ja molluskid maitsvalt ja mitmekülgselt lauale
Koolitus on osalejatele TASUTA
Koolituse pikkus: 24 õppetundi
Koolituse kuupäevad: 15.oktoober, 23.oktoober ja 18.november
Koolitajad: Hanno Kask, Eve Klettenberg ja Eero Olavi Kippa
Koolituse läbinud õppija:
- teab kala ja molluskite säilitamise võimalusi
- Fileerib kala ja eeltöötleb molluskeid
- tunneb erinevaid kalu ja oskab valida sobivaid kuumtöötlusvõtteid sh. suitsutamine
- valib vastavalt toidule lisandid ja kastme
- valmistab erinevatest kaladest ja molluskitest toidu koos kastme ja lisanditega
Täpsema koolituse õppekava leiad SIIT
Koolitusele saad registreerida SIIN
Published 02.10.2019.
Last changed 18.11.2019.